Skip to the content

Voka Actua: Update rond Wet Macron

man speaking to crowd

Volgend op het nieuwe Uitvoeringsbesluit & Decreet inzake detacheringen in Frankrijk organiseert Voka West-Vlaanderen samen met K law een Voka Actua waarin de nieuwe regelgeving onder de loep genomen wordt.

Werknemers correct tewerkstellen in Frankrijk blijft een grote administratieve uitdaging voor veel West-Vlaamse ondernemers. Iedere detachering moet aangegeven worden bij de sociale inspectie en er moet een sociaal vertegenwoordiger op Frans grondgebied aangesteld worden.

Eerder deze maand heeft de Franse overheid een nieuw Uitvoeringsdecreet (Décret n° 2019-555) en een Besluit inzake detacheringen op Frans grondgebied gepubliceerd. Het Decreet & Besluit beschrijven nieuwe (deels vereenvoudigde) bepalingen rond het detacheren van werknemers naar Frankrijk. De meeste bepalingen treden in werking vanaf 1 juli 2019.

In samenwerking met K law en Chambre de Commerce Franco Belge organiseert Voka West-Vlaanderen op 2 juli een Voka Actua rond de Wet Macron en de recente ontwikkelingen. Bedoeling is om de stand van zaken omtrent de wetgeving en het recente Uitvoeringsdecreet & Besluit toe te lichten en bepaalde casestudies te behandelen.

 

Praktische informatie

Dinsdag 2 juli 2019
van 9.00 tot 11.00 uur

Adres

K law
Beneluxpark 35
8500 Kortrijk

Registratie

Inschrijven voor deze Voka Actua kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Leonid Guz.

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden: 100 euro

Plaatsen zijn beperkt.

Share this

How can we help?

Discover our expertise