Skip to the content

WEBINAR: De aansprakelijkheid van bestuurders en leidinggevenden

red block between block stack

KPMG en K law nodigen u graag uit voor de webinar over “De aansprakelijkheid van bestuurders en leidinggevenden” op vrijdag 12 juni 2020 van 08u00 tot 09u30.

De impact van COVID-19 heeft geleid tot een noodzakelijke aanpassing van onze manier van werken. Als leidinggevende of bestuurder is de grote uitdaging om de continuïteit van het bedrijf te verzekeren en sterker uit deze impasse te komen. Grote uitdagingen impliceren grote verantwoordelijkheden en dus ook een potentiële aansprakelijkheid. Dit geldt zowel voor de formele bestuurders, maar ook het management, de directieleden en andere leidinggevenden. Meer dan ooit zijn risico-inschatting, -vermijding en –beperking aan de orde.

Afhankelijk van de specifieke situatie en het statuut (werknemer of zelfstandige) verschilt het regime van aansprakelijkheid. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op volgende topics:

  • Hoe maakt u een correcte risico inschatting over uw aansprakelijkheid als bestuurder of leidinggevende?
  • Hoe kan u deze risico´s vermijden en beperken?
  • In welke mate bent u aansprakelijk voor arbeidsongevallen, gezondheid en veiligheid op de “nieuwe werkvloer” met thuiswerken als de nieuwe norm?

 

Tot slot zullen onze experts, Tim Steyfkens en Thomas Lijnen, praktijkvoorbeelden toelichten over hoe een organisatie zich hiertegen kan beschermen. Enkele eenvoudige aandachtspunten maken in de praktijk al een groot verschil.

Datum & tijd

Vrijdag 12 juni 2020 08:00 > 09:30

Registratie

Via onderstaande knop kan u zich registreren.

Registreer nu

Deelname

Gratis

Taal

Nederlands

Share this

How can we help?

Discover our expertise