Skip to the content

K law breidt haar multidisciplinaire diensten in Kortrijk uit met sociaalrechtelijk advies

book with light bulbs

Kortrijk - Advocatenkantoor K law verwelkomt advocate Tamar Van Colenberghe in haar vestiging te Kortrijk. De komst van Tamar zorgt voor een versterking van het sociaalrechtelijk departement waarbij zij zich vooral zal toeleggen op de begeleiding van lokale en grensoverschrijdende arbeids- en sociale zekerheidsrechtelijke problematieken. K law Kortrijk is een bijkantoor van het Brusselse kantoor is en is nu actief in vijf domeinen van de zakenadvocatuur: het economisch, vennootschaps-, vastgoed- en sociaal recht en de fiscaliteit.

Tamar heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen het Belgische en grensoverschrijdende arbeids- en sociale zekerheidsrecht en is gespecialiseerd in alle HR-gerelateerde domeinen, gaande van aanwerving tot ontslag, cafetariaplannen en internationale tewerkstelling. 

Tillo Mestdagh, Partner K law Kortrijk licht toe: “Tamar is voor ons een nieuwe pijler in de uitbouw van ons advocatenteam. We hadden nood aan een ervaren specialist gezien de ondernemingsprojecten die we begeleiden steeds vraagstukken rond arbeidsrecht en sociale zekerheid inhouden. In de Eurometropool regio speelt het internationaal karakter van deze problematieken bovendien een belangrijke rol”.

Alvorens K law te vervoegen, was Tamar de afgelopen jaren actief op het departement arbeidsrecht van een internationaal advocatenkantoor in Brussel. 

Tamar studeerde af als Licentiaat in de Rechten aan de Universiteit Gent (2004) en behaalde een Master in Sociaal Recht aan de Université Libre de Bruxelles (2005). Zij heeft haar wortels in de regio, hetgeen haar mede inspireerde om het team bij K law in Kortrijk te vervoegen. 

Over K law
K law is een Belgisch advocatenkantoor gevestigd in Brussel met bijkantoor in Kortrijk, gericht op de zakenadvocatuur. Het legt zich toe op vennootschapsrecht, arbeidsrecht & sociale zekerheid, M&A, economisch recht, vastgoedrecht, bank- en financieel recht, fiscaal recht en publiek recht. K law vormt een kostendelende vereniging met KPMG Belastingconsulenten in België.

Latest News

Share this

How can we help?

Discover our expertise