Skip to the content

KPMG Law vergroot voetafdruk met nieuw kantoor in Gent

Gent kantoor
  • Gent is KPMG Law’s vijfde kantoor naast haar vestigingen in Antwerpen, Brussel, Hasselt en Kortrijk
  • Het nieuwe kantoor gaat van start met een team van vijf advocaten, dat samenwerkt voor een geïntegreerde dienstverlening met de meer dan 90 collega’s in de andere vestigingen

Gent, België, 13 september 2023 – KPMG Law is verheugd om haar nieuwe kantoor in Gent te openen, een belangrijke stap in de uitbreiding van ons dienstenpalet, dicht bij de cliënt, en een versterking van onze aanwezigheid in de regio.

Deze uitbreiding weerspiegelt onze constante inzet om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van onze cliënten. Met onze aanwezigheid in Gent willen we onze banden met de regionale actoren aanhalen en oplossingen op maat bieden voor de unieke uitdagingen en opportuniteiten van de regio. Het toekomstgerichte ecosysteem van ondernemerschap, de zeehaven, de prominente aanwezigheid in life sciences en innovatieve sectoren maken van Gent een aantrekkelijke locatie voor KPMG Law. Bovendien maken het bruisende studentenleven en de nabijheid van een Belgische topuniversiteit Gent des te aantrekkelijker om nieuw talent te kunnen aanwerven.

Gerald Van Walle, Managing Partner bij KPMG Law, zegt: "In dit snel veranderende en steeds complexere, internationale juridische landschap hebben onze cliënten behoefte aan flexibiliteit, verbinding en de allerbeste cliëntenservice. Als hun vertrouwde juridische adviseur wil KPMG Law in de nabijheid van haar cliënten en de economische actoren in het algemeen staan, om uitdagingen om te zetten in opportuniteiten. Na onze successen in Hasselt en Kortrijk is de uitbreiding naar Gent met een regionaal team voor ons een logische stap voorwaarts. We zijn verheugd Emmanuel Leroux te verwelkomen, wiens uitgebreide juridische ervaring en expertise hem de ideale vertegenwoordiger maken voor ons kantoor in Gent."

Emmanuel Leroux, Senior Counsel bij KPMG Law, besluit: "De Gentse regio is een robuuste markt met specifieke regionale uitdagingen en noden. Onze succesvolle ervaringen in Kortrijk en Hasselt hebben ons het belang getoond van nabijheid bij de cliënt om een sterk advocatenkantoor uit te bouwen. We zijn vastbesloten om onze sterke cliëntenrelaties ook naar Gent te brengen en ik ben bijzonder enthousiast om het nieuwe kantoor in Gent, samen met Thomas De Clerck, te mogen opstarten met een geweldig team."

Download het persbericht

Latest News

Share this

How can we help?

Discover our expertise