Skip to the content

K law haalt weer een topper binnen

Lady board

Kortrijk – Na de recente uitbreiding in het sociaalrechtelijk departement, verwelkomt K law deze maand ook een nieuwe advocate, Virginie Ciers, gespecialiseerd in het vennootschapsrecht, fusies en overnames. K law Kortrijk is een bijkantoor van het Brusselse kantoor en is actief in vijf domeinen van de zakenadvocatuur: het economisch, vennootschaps-, vastgoed- en sociaal recht en de fiscaliteit. 

Virginie heeft bijna tien jaar ervaring in het vennootschapsrecht, gaande van fusies en overnames,  (her)structurering en joint ventures, corporate governance en coporate housekeeping, tot algemene bedrijfs- en handelscontracten, en dat zowel voor beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde ondernemingen. 

Tillo Mestdagh, Partner K law Kortrijk licht toe: “Wij zijn bijzonder blij dat Virginie ons grensoverschrijdend advocatenteam versterkt heeft. Als gerenommeerd en erkend specialist in vennootschapsrecht, fusies en overnames geeft zij een belangrijke toegevoegde waarde aan de ondernemingen in de Eurometropool regio. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen met een multidisciplinair team van advocaten die een onderneming kunnen bijstaan in al haar facetten”.

Alvorens K law te vervoegen, was Virginie de afgelopen jaren actief op het Corporate M&A departement van een internationaal advocatenkantoor in Brussel met een focus op de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse wetgeving. 

Virginie studeerde af als Licentiaat in de Rechten, gespecialiseerd in vennootschaps- en handelsrecht, aan de Universiteit van Gent (2007). Geboren en getogen in Kortrijk en wonende te Gent, is zij dan ook de juiste persoon om het team bij K law in Kortrijk te vervoegen. Ze heeft ook meegewerkt aan een aantal publicaties waaronder Corporate Governance Review, Belgische luik, editie 2011 – 2016 en Securities World, Belgische luik 2014.

Over K law
K law is een Belgisch advocatenkantoor gevestigd in Brussel met bijkantoor in Kortrijk, gericht op de zakenadvocatuur. Het legt zich toe op vennootschapsrecht, arbeidsrecht & sociale zekerheid, M&A, economisch recht, vastgoedrecht, bank- en financieel recht, fiscaal recht en publiek recht. K law vormt een kostendelende vereniging met KPMG Belastingconsulenten in België.

Latest News

Share this

How can we help?

Discover our expertise