Skip to the content

K law breidt haar multidisciplinaire advocatenteam uit met de komst van een bijkomende specialist bank- en financieel recht

Walter Jacob

Brussel - Advocatenkantoor K law verwelkomt advocaat Walter Jacob in haar vestiging te Brussel. Walter is gespecialiseerd in bank- en financieel recht en heeft meer dan 10 jaar ervaring bij verschillende vooraanstaande Brusselse advocatenkantoren. Walter is sterk vertrouwd met krediet- en zekerheidsdocumentatie, vastgoedfinanciering en (her)financiering van ondernemingen in moeilijkheden. Hij begeleidt cliënten bij reglementaire vraagstukken in verband met de financiële dienstensector en heeft tevens ervaring met Belgische en buitenlandse effectiseringstransacties.  

K law is actief in verschillende domeinen van de zakenadvocatuur: het vennootschaps-, vastgoed- en sociaal recht, het bank- en financieel recht, M&A, publiek en fiscaal recht. De komst van Walter onderstreept andermaal de verdere uitbouw van K law als multidisciplinair advocatenkantoor.

Isabelle Blomme, partner banking & finance binnen K law, licht toe: “Walter is voor ons een nieuwe en strategische versterking voor ons groeiende advocatenteam. Gelet op de juridische uitdagingen voor onze cliënten, hadden we nood aan een bijkomende specialist in het bank- en financieel recht. K law heeft de voorbije jaren alvast een mooie track record opgebouwd binnen de banking & finance sector en we hebben de gezonde ambitie om onze aanwezigheid naar de toekomst toe nog verder te versterken.”

Walter studeerde af als licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven (2003) en behaalde een LL.M in banking & finance aan University College London (2004), evenals een postgraduaat in vennootschapsfinanciering aan de KU Leuven (2010).

 

Over K law

K law is een Belgisch advocatenkantoor gevestigd in Brussel met bijkantoor in Kortrijk, gericht op de zakenadvocatuur. Het legt zich toe op vennootschapsrecht, arbeidsrecht & sociale zekerheid, M&A, vastgoedrecht, bank- en financieel recht, fiscaal recht en publiek recht. K law vormt een kostendelende vereniging met KPMG Belastingconsulenten & juridische advieurs in België.

Latest News

Share this

How can we help?

Discover our expertise